Kova paljastus: Yhdestä NHL:n kovimmasta sensaatiopelaajasta yritettiin päästä eroon läpi kesän – on nyt sarjan tilastokärki!

© Kuva: Getty Images
KHL:ssä SKA - Dinamo Minsk! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Pittsburgh Penguinsin maalivahti Tristan Jarry on noussut kaikessa hiljaisuudessa koko NHL:n kuumimpien nimien joukkoon.

24-vuotias kanadalaisnuorukainen viilettää huimassa vireessä, sillä hän on voittanut viimeisestä kymmenestä ottelustaan jopa kahdeksan. Jarryn torjuntaprosentti on kauden 14 ottelussa 93,7. Tällä hurjalla lukemalla irtoaa koko NHL:n torjuntaprosenttitilaston piikkipaikka.

Penguinsin hovitoimittaja Josh Yohe muistuttaakin, että Jarryn tulevaisuuden ympärillä pyöri viime kesänä vielä paljon epävarmuutta.

– Penguins oli koko viime kesän halukas kauppaamaan Tristan Jarryn toiseen osoitteeseen. Yksikään NHL-seura ei kuitenkaan kiinnostunut hänestä. Miettikääpä sitä, Yohe huomautti Twitterissä.

Nyt Penguinsissa varmasti hurrataan sille päätökselle, että Jarry otettiin lopulta Casey DeSmithin sijaan Matt Murrayn kakkosvahdiksi.

Murray on ollut tällä kaudella kuin varjo entisestään, joten Jarryn uskomattomat esitykset ovat tulleet Penguinsille enemmän kuin tarpeeseen.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.

KHL:ssä SKA - Dinamo Minsk! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!