Winnipeg Jetsin ja Philadelphia Flyersin taannoisessa ottelussa nähtiin törkytaklaus. Jetsin Mathieu Perreault jakoi kiekon eteenpäin ja jäi ihailemaan omaa syöttöään. Hän ehti liukua jonkun matkaa eteenpäin, kun Flyersin Joel Farabee rysäytti selvästi myöhästyneen taklauksen hänen kylkeensä.

Farabee lensi taklauksesta suihkuun. Perreaultin ottelukin oli taklauksen jäljiltä ohi, ja hän nousi jään tasalta tuskaisen hitaasti. Pelaaja tarvitsi joukkuekavereidensa apua päästäkseen ylipäätään edes penkille.

Farabee kutsuttiin kuultavaksi taklaukseen liittyen, ja nyt pelaajalle on mätkäisty pelikieltoa kolmen ottelun verran, NHL:n kotisivuilla tiedotetaan.

NHL Player Safety

@NHLPlayerSafety
Philadelphia’s Joel Farabee has been suspended for three games for Interference on Winnipeg’s Mathieu Perreault. ow.ly/2yOz30q2tKd
nhl.com

Farabee suspended three games | NHL.com

Farabee suspended three games for interference

Sikailija menettää tapauksen takia noin 15 000 dollaria palkastaan Sportsnetin mukaan. Flyersin 19-vuotias jenkkilaituri pelaa NHL:ssä ensimmäistä kauttaan. Alkukauden 27 ottelua ovat tuoneet tehot 3+8=11.