Kaapo Kakko tehoille murskavoitossa – jätti Jack Hughesin taas syömään pölyä

© Kuva: Getty Images

New York Rangers otti viime yönä 5-0 murskavoiton Vegas Golden Knightsista. Rumista lukemista huolimatta Vegas vei laukaukset nimiinsä 38-25, ja Rangers onnistui nappaamaan voiton tehokkaan viimeistelyn ja erinomaisen maalivahtipelin ansiosta.

Kaapo Kakko saalisti ottelussa yhden syöttöpisteen. Hän syötti joukkueensa viidennen osuman ylivoimalla. Kakko jakoi kiekon Mika Zibanejadille maalin taakse, josta ruotsalaishyökkääjä iski kiekon vastustajan maalivahdin patjojen kautta sisään.

27 ottelussa Kakko on nakuttanut nyt tehot 6+7=13. Syöttöpisteellään hän nousi pistepörssissä jälleen ohi ykkösvaraus Jack Hughesista, jolla on tilillään tehot 4+8=12.

Voit katsoa Kakon syöttämän maalin tästä.

Lue myös: Jari Kurri, Teemu Selänne ja seuraavaksi Aleksander Barkov? Florida-kapteeni takoo pisteitä harvinaisen kovaan tahtiin

TORILLA TAVATAAN! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️