Kaapo Kähkönen loisti ykköstähtenä toisessa NHL-startissaan – Mikko Koivu loukkaantui

© Kuva: Getty Images

Minnesota Wildin maalilla toisen pelinsä pelannut Kaapo Kähkönen on saanut NHL-uralleen lentävän lähdön.

23-vuotias suomalaisvahti pysäytti keskiviikon vastaisena yönä peräti 44 laukausta 2-4-vierasvoitossa Florida Panthersia vastaan. Uransa molemmat NHL-ottelut voittaneen Kähkösen torjuntaprosentti kahden pelin jälkeen on vakuuttava 95,0. Ottelun lopulla jopa maalintekoa tyhjään Panthers-maaliin yrittänyt Kähkönen valittiin oikeutetusti pelin ykköstähdeksi.

Pisteitä kymmenennestä peräkkäisestä pelistään napannut Wild koki ottelussa myös kovia, sillä sekä juuri 1000. NHL-pelinsä pelannut kapteeni Mikko Koivu, että tähtipakki Jared Spurgeon loukkaantuivat pelin tuoksinassa. Miesten loukkaantumisten vakavuudesta ei heti pelin jälkeen ollut tietoa.

Ottelussa jo 2-0-karkumatkalle karanneen Floridan avausmaalista vastasi Panthersin suomalaiskippari Aleksander Barkov. Myös Panthersin maalilla nähtiin nuorta verta Chris Driedgerin pelattua Kähkösen tavoin vasta uransa toisen NHL-ottelun.

LUE MYÖS: TOP-lista: NHL-tähtien todelliset palkat – mukana myös allekirjoitusbonukset

Florida-Minnesota-ottelun huippuhetket katsottavissa alta löytyvältä videolta:


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!