Jack Hughes jää vertailussa täysin jalkoihin! Kanadan megalupaus takoo mieletöntä jälkeä

© Kuva: Getty Images

Kanadalaista Alexis Lafreniereä pidetään ensi kesän varaustilaisuuden varmana ykkösnimenä. Hän kantoi ikäluokkansa parhaan viittaa komeasti jo nuorten kisojen avausottelussa Yhdysvaltoja vastaan iskemällä tehot 1+3.

Lafrenieren tehoja miettiessä on hyvä muistaa, että hän on vasta 17-vuotias. Pääosa turnauksen pelaajista on häntä kaksi vuotta vanhempia. Harvoin ikäluokkansa parhaatkaan pystyvät tällaisiin tehoihin ja vieläpä kovia maita vastaan.

Esimerkiksi Jack Hughesin alle 20-vuotiaiden kisat kalpenevat vertailussa täysin. Yhdysvaltalaisnuorukainen kasasi koko kisojen aikana neljä tehopistettä neljään otteluun, kun Lafreniere teki saman yhdessä illassa. Hughesin tehot tulivat niin ikään heikompia maita vastaan.

Lafreniere on pelannut alkukauden OHL:ssä Rimouski Oceanicin riveissä. Hän on 32 ottelussa iskenyt tajuttomat tehot 23+47=70

LEIJONAT PUREE JENKKIÄ MATKALLA KULTAAN! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️