Ilvekseltä huippu-uutisia: Pitkä sopimus Pohjois-Amerikasta palanneen oman kasvatin kanssa!

© Kuva: Juha Tamminen

Perjantai oli Ilves-faneille todellinen juhlapäivä.

Ensin joukkue kaatoi paikallisottelussa Tapparan 4-3 ja kamppailun jälkeen joukkue kertoi hyökkääjä Ville Meskasen palaavan tupsukorviin. Meskasen tuore sopimus on voimassa kevääseen 2021 asti ja sisältää option kaudesta 2021-22.

24-vuotias hyökkääjä on pelannut Ilveksessä viimeksi kaudella 2017-18, jolloin takoi 48 ottelussa komeat 44 (24+20) tehopistettä.

Meskanen siirtyi huippukautensa jälkeen NHL-seura New York Rangersin organisaatioon syksyllä 2018, mutta vastuuta tuli ainoastaan farmiseura Hartford Wolf Packin riveissä.

Tällä kaudella peli ei AHL:ssä sujunut, kun 20 ottelussa syntyi ainoastaan tehot 0+4=4 ja Rangers päätyi purkamaan suomalaisen sopimuksen.

– Ville Meskasella on poikkeuksellista kykyä hyökkäyspeliin, ja hänen vaistonsa johdattavat hänet kentällä oikeille paikoille oikeaan aikaan sekä kiekollisena että kiekottomana. Hyökkääjä on hyvin motivoitunut pelaamaan Liigassa ja Ilveksessä, Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela hehkuttaa tuoretta hankintaa tiedotteessa ja jatkaa:

– Tuttuun ympäristöön palaava Ville Meskanen tekee meistä joukkueena vahvemman, sillä hän aidosti välittää joukkuekavereistaan ja seurasta. Mahtavaa, että saamme isolla Ilves-sydämellä varustetun pelaajan takaisin.