© Kuva: AK Bars

HK Sotshi – Dinamo Minsk: Playoff-viiva karkaa

KHL
HK Sotshi – Dinamo Minsk
Tiistai 03.12. klo 18:30

KHL:n läntisessä konferenssissa käydään tiistaina alemman tason taisto, jossa sarjataulukossa yhdeksäntenä oleva HK Sotshi isännöi konferenssin jumboa Dinamo Minskiä. Play-offviiva alkaa karata molempien näköpiiristä – lähempänä olevilla isännillä siihen on matkaa seitsemän pistettä – ja siksi nämä ottelut ovat joukkueille erityisen tärkeitä. Näkyykö panostus sitten kentällä asti, se on toinen kysymys.

Sotshi pelasi viime viikolla kolmen ottelun vieraskiertueen, josta kairasi yhden voiton – 0-1 vierasvoitto Kazanista oli yllätyksellinen ja jossain määrin myös pelitapahtumien vastainen. Muissa otteluissa joukkueen puolustus ei onnistunutkaan yhtä hyvin. Hyökkäyspeli on ollut lomakaupungin joukkueen akilleen kantapää, mutta kotona joukkue on silti pystynyt tekemään keskimäärin 2,5 maalia per ottelu.

Dinamo Minskiltä löytyy jonkun verran tulivoimaa – mm. Teemu Pulkkinen pelaa tehollisesti hyvää kautta – mutta kehno puolustus- ja maalivahtipeli on vienyt joukkueen mahdollisuudet jatkopeleihin. Kokonaisuudessaan joukkuetta voi pitää konferenssin kevyimpänä. Viikonlopun kaksi vierasottelua valkovenäläiset hävisivät yhteismaalin 4-11, joten on helppo nähdä, ettei moisilla maaliluvuilla ole mitään asiaa menestyä kivikovassa KHL:ssä.

Lyö vetoa ottelusta:

Lähtökohtaisesti näen tämän ottelun runsasmaalisempana kuin vetomarkkinat. Sotshi pystyy kotonaan maalintekoon ja Dinamo Minskin matseissa voi tapahtua mitä vaan. Niinpä vetosuosituksena on Ottelussa yli 4.5 maalia (60 min) kertoimella 1,90.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.