Hirvittävän kovia nimiä! Onnistuuko MM-kisoihin valmistautuva Kanada horjuttamaan Nuoria Leijonia näillä miehillä?

© Kuva: Getty Images

Jääkiekon alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa välivuoden jälkeen mitaleille paluuta yrittävä Kanada julkaisi maan Jääkiekkoliiton sivuilla ryhmän, josta muodostuu vaahteranlehtipaitojen joukkue Tsekin MM-jäille.

– Odotamme näiltä 31 pelaajalta erittäinkin kilpailullista leiriä. Tiedämme, että edessä on monia vaikeita päätöksiä, kun on aika valita Tsekin MM-kisoissa vaahteranlehtipaidassa pelaavat pelaajat, skoutti Brad McEwen valaisi.

Näet valinnat oheiselta videolta.

Mukana ovat muun muassa NHL-lupaukset, hyökkääjät Alexis Lafreniere, Quinton Byfield ja Cole Perfetti, Dylan Cozens, Ty Dellandrea, Liam Foudy ja Peyton Krebs sekä pakit Jamie Drysdale, Bowen Byram, Thomas Harley ja Ty Smith.

Kanadalla on viime vuoden kotikisoistaan taatusti hampaankolossa, sillä joukkue lässähti laulukuoroon jo puolivälierissä. Maailmanmestaruuteen painellut Suomi pudotti isännät tylysti ulos mitalipeleistä.

Nyt Kanada kohtaa kuolemanlohko B:ssä USA:n, Venäjän, Tsekin ja Saksan.

SUOMEN LEIRIRYHMÄN NÄET TÄÄLTÄ:
Näistä pelaajista muodostuu Nuorten Leijonien MM-kisajoukkue – NHL-organisaatioon kuuluva suurlupaus mukana