GM paljasti: Yrittää saada KHL-supertähden riveihinsä – tietäisi vaihtokauppaa!

© Kuva: Getty Images
Toronto ja Columbus ratkaisevat ottelusarjansa! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Minnesota Wildin GM Bill Guerin vieraili maanantaina Venäjällä tapaamassa seuran suurlupausta Kirill Kaprizovia.

Guerinista tuli jo kolmas Wildin GM, joka on matkustanut Venäjälle tapaamaan Kaprizovia. Yksikään Wildin GM ei ole kuitenkaan vielä onnistunut tuomaan 22-vuotiasta KHL-supertähteä NHL:n kirkkaisiin valoihin.

Guerinilla voi olla hyvä mahdollisuus onnistua tässä tehtävässä, sillä The Athletic -lehden mukaan Kaprizov kertonut venäläismedialle olevansa kiinnostunut siirtymään NHL:ään ensi kaudeksi.

Guerin paljasti reissunsa jälkeen The Athleticin haastattelussa, että Wildissa on alettu jo etsimään pelipaikkaa Kaprizoville.

– Ihan rehellisesti, olenko ajatellut tätä asiaa? Kyllä olen. Mutta en päivittäin, koska asiat ovat menneet niin hyvin. Jätkämme pelaavat todella hyvin juuri nyt. En halua, että kukaan lähtee ajattelemaan tätä asiaa yhtään liikaa. Käsittelemme tämän Kaprizov-jutun kauden edetessä, Guerin pyöritteli.

Wildilla on kuitenkin yksi haaste edessä: seuralla ei ole tilaa Kaprizoville vasemmalla tai oikealla laidalla.

Guerin myöntääkin suoraan, että venäläishyökkääjän siirtyminen NHL:ään tarkoittaisi jonkin nykyisen pelaajan kauppaamista.

– Kyllä, niin se on. Silloin minun täytyisi tehdä se (vaihtokauppa). Meille sallitaan vain tietyn verran pelipaikkoja, ja se on pelin henki, Guerin kertoi.

Wildin kolmen kärkiketjun vasemmalla laidalla pelaavat tällä hetkellä Jason Zucker, Zach Parise ja Jordan Greenway, kun taas oikeaa laitaa miehittävät Mats Zuccarello, Kevin Fiala ja Luke Kunin.

The Athletic -lehti uskoo, että ainakin yksi näistä laitahyökkääjistä olisi kaupattava pois, jotta KHL:ssä tällä kaudella 30 otteluun komeat tehot 16+14=30 pakuttanut Kaprizov mahtuisi Wildin kärkiketjuihin.

Toronto ja Columbus ratkaisevat ottelusarjansa! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!