© Kuva: Getty Images

Florida – Tampa Bay: Sunshine Staten paikallinen

NHL
Florida – Tampa Bay
Keskiviikko 11.12. klo 02:00N

Keskiviikon vastaisena yönä kohtaavat Sunshine Staten kilpakumppanit Florida Panthers ja Tampa Bay Lightning. Florida on Atlantin divisioonassa tällä hetkellä kakkosena ja Tampa kuudentena – neljä pistettä isäntiä perässä. Keskinäinen ottelu on molemmille kolmas neljään päivään, mutta Florida ei pelannut viime yönä.

Florida kellisti maanantain vastaisena yönä San Josen 5-1. Floridan alkukaudesta hauras alakerta on saanut itseluottamusta ja Sergei Bobrovski on pariin viimeiseen peliin ollut maalilla oikein hyvä. Aleksander Barkov nakuttelee pisteitä tasaiseen tahtiin ja ilahduttavasti Aleksi Saarelakin on saanut pari peliä vyöllensä Panthersin paidassa. Hieman vaikean jakson jälkeen asiat näyttävät siis Floridalle valoisilta.

Tampa Bay nitkahti 1-5 kotitappioon NY Islandersille, vaikka vei ottelussa laukaukset 32-24. Tätä ennen joukkue Murskasi San Josen 7-1 ja tässä ottelussa nähtiin Lightningin hyökkäystehoa parhaimmillaan. Joukkueen tulivoima mukaan lukien ylivoimapeli onkin ollut hyvällä tasolla, mutta puolustuksesta ei voi sanoa aivan samaa. Alakerran pitävyys tulee saamaan tässä ottelussa kovan testin, sillä Panthersin tykit ovat hienossa vireessä.

Lyö vetoa ottelusta:

Floridan parantunut puolustuspeli ja kotietu ovat tässä avainasemassa – Panthers nauttii taholtani lievää suosikkiasemaa. Vetosuositus koskee koko matsin lopullista voittajaa: Florida voittaa ottelun (sis. jatkoajan ja rangaistuslaukaukset) kertoimella 1,94.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.