Barys Nur-Sultan – Jokerit: Vieraskiertueen toinen osa

KHL
Barys Nur-Sultan – Jokerit
Keskiviikko 04.12. klo 15:30

Jokerit matkaa vieraskiertueellaan Kazakstanin pääkaupunkiin Nur-Sultaniin, joka tunnetaan ehkä vielä paremmin entiseltä nimeltään Astana. Barys kuuluu itäisen konferenssin parempaan puoliskoon, sillä joukkue on tällä hetkellä konferenssin neljäntenä. Molemmat joukkueet tulevat tähän otteluun voitto alla.

Barys oli kovassa iskussa Dinamo Minskiä vastaan ja vei ottelun helposti 5-1. Tätä ennen Barys kuittasi kaksi jatkoaikavoittoa vieraissa Magnitogorskia ja Jekaterinburgia vastaan. Andrei Skabelkan suojattien alakerta on ollut viime otteluissa betonia, eikä maalinteko Barysia vastaan ole kovinkaan yksinkertaista. Barysin kotisaldo ei tältä kaudelta ole mikään mahdottoman kova, mutta Jokereilla on jostain syystä yleensä ollut vaikeaa Barysin pienessä kaukalossa.

Jokerit pelasi Ufaa vastaan hienon ottelun ja vei pisteet 2-3. Marko Anttila ratkaisi tasaisen ottelun nopealla lyöntilaukauksella. Jokerien suurin kysymysmerkki tässä ottelussa on, saako se pidettyä yllä tasonsa vieraskiertueen seuraavaan otteluun – tällä kaudella narripaitojen otteet ovat heitelleet ottelusta toiseen pahimmillaan todella rankasti. Tässä ottelussa laukauksia tulee varmasti paljon, joten oletettavasti Janis Kalnins jatkaa Jokerien maalilla.

Lyö vetoa ottelusta:

Kertoimien valossa tällä kertaa tuntuisi parhaalta idealta pelata Jokereita vastaan. Barys on kova vastus ja vaikka Jokereilla on hyvä peli alla, se ei ole tae tulevasta. Vetosuositus on Barys voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,25.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.