Yksi viime kauden kovimmista NHL-sensaatioista flopannut pahasti – nyt puhutaan jo kauppaamisesta!

© Kuva: Getty Images

Chicago Blackhawksin puolustaja Erik Gustafsson näyttää yhä enemmän pelkältä yhden kauden tähdenlennolta.

27-vuotias ruotsalainen nosti itsensä viime kaudella sensaatiomaisesti NHL:n tähtikaartiin, kun hän mätti 79 peliin puolustajalle kovat tehopisteet 17+43=60. Tällä pistemäärällä irtosi NHL:n puolustajien pistepörssin kuudes sija.

Hyökkäyssuuntaan lahjakas puolustaja on kuitenkin vajonnut tällä kaudella täysin varjojen maille, sillä hän on tehnyt 23 otteluun syntynyt odotuksiin nähden vaisut tehot 3+5=8.

Tylyä kuvaa kertoo myös se, että Gustafsson on ajoittain joutunut istumaan otteluiden aikana katsomon puolella.

Blackhawksia tarkkaan seuraava Da Windy City -sivusto uskookin, että Gustafsson tulisi kaupata pois nyt, kun hänellä on vielä vaihtoarvoa.

– Ei olisi parempaa aikaa kaupata Gustafssonia pois. Hän on erittäin hyvä liikuttamaan kiekkoa, mutta tämän jälkeen hänellä ei ole paljoa muuta annettavaa. Hän ei ole kovinkaan hyvä puolustamaan sekä hänellä on tapana päästää vastustajat keskeltä läpi maalipaikoille, sivustolla kirjoitetaan.

Vaihtokauppa avaisi myös tilaa Blackhawksin kirkkaimmalle tulevaisuuden timantille.

– Gustafssonin liikuttaminen tarjoaisi Blackhawksille paikan kutsua Adam Boqvistin NHL:n puolelle ja käyttää häntä kokoonpanossa päivittäin, sivusto kertoo.

Da Windy City arvioi Blackhawksille kolme sopivinta vaihtopartneria, joilla olisi tarvetta Gustafssonille. Vaihtoehdot olivat: Edmonton Oilers, Vegas Golden Knights sekä New York Islanders.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.