Voi ei: Liigan viime kauden pistelinko aloitti sysimustat minuutit maalillaan, Jokereilta rimanalitus: ”Emme saaneet montaa syöttöä perille”

© Kuva: Juha Tamminen
Perjantaina liigassa JYP - HPK! Lunasta talletusbonus!

Jokerien kaukainen idän kiertue jääkiekon KHL:ssä jatkui Suomen aikaa varhain sunnuntaiaamuna 1-4-tappiolla. Amur Habarovsk -hyökkääjä Hynek Zohornan päätöserän alussa iskemä maali aloitti Jokerien sysimustat minuutit, joiden aikana kotijoukkue iski kolme häkkiä.

Peli oli noiden maalien myötä selvä. Pelicansissa viime kaudella tehoillut Zohorna viimeisteli Jokereita vastaan tehot 1+1 ollen joukkueensa tehoikkain yhdessä veljensä Tomas Zohornan (1+1) kanssa.

– Olimme tuloksessa kiinni, kunnes peli ratkesi siihen Stretsin (Marko Anttila) saamaan kyseenalaiseen jäähyyn. Heikot hetket on peleissä aina kestettävä ja nyt emme kestäneet. Joka tapauksessa suorituksemme jätti paljon parantamisen varaa niin pelaajilla kuin valmentajilla, päävalmentaja Lauri Marjamäki harmitteli Jokerien nettisivuilla.

Havlickuv Brodissa syntynyt Zohorna iski Pelicansille viime kaudella runkosarjan 48 ottelussa tehot 14+25=39, kuudessa pudotuspeliottelussa syntyi kaksi maalia.

Jokerien sunnuntain ainoa maali oli Jesse Joensuun käsialaa.

– Tiesimme, että lähtökohdat ovat tosi haastavat, kun aamuyhdeksältä pelataan ja on reissattu paljon. Esitys oli tänään kauttaaltaan aika heikko. Emme saaneet montaa syöttöä perille ja sitä kautta pelistä tuli vaikea, Marjamäki summasi.

Jokerit jatkaa kauden urakkaa tiistaina Traktor Tsheljabinskiä vastaan.


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)

Perjantaina liigassa JYP - HPK! Lunasta talletusbonus!