Tulikuuma suomalaisnuorukainen hurjassa iskussa NHL:ssä – jo kolmas peräkkäinen kahden pisteen ilta

© Kuva: Getty Images

Dallas Starsin suomalaispuolustaja Miro Heiskasen hurja vire NHL:ssä sai jatkoa Dallas Starsin murskattua Vancouver Canucksin maalein 6-1 keskiviikon vastaisen yön kierroksella.

Starsin vasta 20-vuotias tähtipuolustaja oli jälleen ilmiömäisellä pelipäällä suomalaisen merkkautettua jo kolmannen peräkkäisen kahden tehopisteen iltansa (1+1). Kauden 20 pelissä tehot 6+10=16 iskeneen nuorukaisen pisteputki on nyt jo neljän pelin mittainen.

Stars on sekin parhaillaan neljän pelin voittoputkessa, joka on nostanut surkean alkukauden pelanneen joukkueen jo pudotuspelipaikoille. Tähtipaidat ovat menettäneet 13 viime ottelunsa aikana vain kolme pistettä.

LUE MYÖS: Patrik Laine täräytti todellisen salamamaalin suomalaisvahdin selän taakse – Jetsin komea putki jatkuu

Katso Heiskasen osuma alta: