Liigan alkukauden kriisijoukkueisiin kuuluva TPS on kertonut vaihteeksi hyviä uutisia.

Turkulaisseura kertoo nettisivullaan, tällä kaudella loukkaantumisen vuoksi ainoastaan viisi ottelua pelannut Topi Nättinen on jälleen valmiina tositoimiin.

Täksi kaudeksi SaiPasta TPS:ään siirtynyt Nättinen nähdään kaukalossa heti viikonlopun maajoukkuetauon jälkeen, kun turkulaisryhmä kohtaa 15. marraskuuta vierasottelussa KalPan.

– Tosi hyvillä mietteillä odotan pelien jatkumista! Odottavainen fiilis ollut viimeiset kaksi viikkoa, kun on päässyt takaisin jäälle. Koko ajan olo alkanut tuntumaan paremmalta ja paremmalta, kun tietää että on lähellä pelikuntoa, Nättinen toteaa.

Nuorten Leijonien vuoden 2014 maailmanmestari on pyrkinyt pitämään taukonsa aikana mielen virkeänä erilaisin keinoin. Nättistä on kuultu esimerkiksi radiossa TPS:n otteluselostuksien kommentaattorina.

– Se on erittäin mukavaa hommaa! Näkee vähän eri lailla peliä ja saa vähän vaihtelua matsien seuraamiseen, Nättinen avaa kokemustaan.

JYP-kasvatti uskoo joukkueen uuden päävalmentajan Marko Virtasen oppien tulevan hyvään ajankohtaan. Virtanen on Nättiselle jo entuudestaan tuttu Jyväskylän ajoilta.

– Nyt saadaan sellainen uusi alku ja pääsen itse siihen suoraan mukaan. Olen tällä viikolla jo ollut Virtasen kanssa harjoituksissa, niin siitäkin on tosi hyvä fiilis, Nättinen vakuuttaa.

Loppukautta ajatellen TPS:n tavoitteet ovat Nättisen mukaan selkeät. Joukkueen menestys ja pistesaldon kerryttäminen on kaikki kaikessa. Kymmenes sija ja pudotuspelit ovat minimitavoite.

– Pyritään saamaan TPS takaisin raiteilleen! Itse pitää pelata mahdollisimman hyvin ja sitä kautta auttaa joukkuetta, summaa Nättinen.