Toimittaja: Liigan supertähti siirtymässä NHL:ään!

© Kuva: Juha Tamminen

JYPin hyökkääjä Julius Nättinen kylvää Liigassa todellista tuhoa.

22-vuotias jyväskyläläinen on takonut 22 otteluun huimat 18 maalia ja 31 tehopistettä. Tällä pistesaldolla irtoaa Liigan maali -ja pistepörssin ylivoimainen kärkipaikka.

Nättinen on alkujaan Anaheim Ducksin kesän 2015 toisen kierroksen (59.) varaus. 188-senttinen sentteri kävi kaudella 2017-18 kokeilemassa vauhtiaan AHL:ssä, mutta silloin NHL-ovet eivät vielä auenneet.

The Athletic -lehden toimittaja JD Burke näkee, että tämän kauden huikeiden otteiden ansiosta Nättinen voisi saada uuden yrityksen NHL-unelmaan.

– Tuota kysymystä en odottanut kuulevani täällä Canucksin kysymysosiossa, mutta pidän siitä! NHL-seuroilla voi olla kaikki maailman kiinnostus Nättistä kohtaan, ja varmasti onkin, sillä hänen esityksensä Liigassa ovat olleet juuri niin hyviä, Burke vastasi fanin uteluun Nättisen tilanteesta.

Jos NHL-seurat haluavat Nättisen riveihinsä, neuvottelujen täytyy tapahtua Ducksin kautta.

– Täytyy kuitenkin muistaa, että hänen NHL-oikeutensa kuuluvat Anaheim Ducksille. Odotan, että Ducks tuo hänet ensi kaudella takaisin Pohjois-Amerikkaan AHL:n kautta kehittymään NHL-pelaajaksi, Burke kertoo.

LUE MYÖS: Tappara huippuhyökkääjän kintereillä? AL: ”Kovan luokan” vahvistus saapumassa Pohjois-Amerikasta