Tässä syy huippuvireeseen? Rangers-valmentajalta erikoinen kommentti Kaapo Kakolle: ”En vitsaillut siitä”

© Kuva: Getty Images

Vaikeasti kautensa aloittanut Kaapo Kakko on löytänyt vihdoin komean pelivireen NHL:ssä.

18-vuotias superlupaus on tehnyt kahdessa viime ottelussaan yhteensä kolmea maalia. Yksi näistä osumista takasi Rangersille komean jatkoaikavoiton.

Kakon oivan vireen löytymisen taustalla voi olla yksi Rangersin päävalmentajan David Quinnin tekemä muutos.

– Noin kaksi viikkoa sitten sanoin hänelle, että en aio enää puhua hänelle. En vitsaillut, kun sanoin sen. Meillä Rangersin johdossa tuli sellainen olo, että halusimme hänen olevan nopeasti hyvä pelaaja, ja meistä moni vietti paljon aikaa hänen kanssaan, Quinn kertoi NHL-toimittaja Vince Z. Mercoglianon haastattelussa.

– Kerroin hänelle, että ainut mitä sanon sinulle jatkossa on ”moi”. Yksi toinen asia, josta saatan puhua hänen kanssaan, on kamppaileminen sekä fyysisesti pelaaminen. Mutta nuo kaksi ovat vain ainoa asiat, joista keskustelemme. Meidän täytyy antaa hänen vain pelata, Rangers-valmentaja jatkoi.