© Kuva: Juha Tamminen

Tappara – KalPa: Kirvesrintojen kilvenkiillotus

Liiga
Tappara – KalPa
Perjantai 22.11. klo 18:30

Tappara ja KalPa avaavat liigaviikkonsa vasta perjantaina. Molemmat ovat saaneet hioa kuvioitaan ja palautua lähes viikon. Tapparalle pieni breikki oli varmasti vaikean viime viikon jälkeen tarpeen. KalPa pääsi hyvillä mielin uuteen viikkoon katkaistua pitkän tappioputkensa. Perjantaina Hakametsässä nähdään, minne suuntaan joukkueet ovat menossa.

Tapparalla siis oli vuorossa vaisumpi jakso viime viikolla. Joukkue putosi CHL:stä sveitsiläiselle EV Zugille. Tämän jälkeen Liigassa tuli kaksi tappiota kovaa nousua tekeville Ilvekselle ja JYPille. Jukka Rautakorven ilmeet olivat normaaliakin vakavampia viikon edetessä. Aaltoliikkeet kuuluvat jääkiekkoon, sillä otteluita on paljon, eikä mikään joukkue voi olla pelin päällä koko aikaa. Tyler Morleyn panosta joukkue tarvitsisi nyt kipeästi, sillä muutkaan syömähampaat eivät ole nyt olleet parhaimmillaan.

KalPalla oli vaihteeksi aihetta iloon SaiPan vieraana. Pelissä oli ideaa – SaiPan pitkät syötöt saatiin katkaistua ja katkoista päästiin ketterästi omiin hyökkäyksiin. Toki SaiPan kiekollinen pelaaminen oli kehnolla tasolla, mutta onnistumiset voivat poikia lisää onnistumisia. Tosin ärsytetty Tappara Hakametsässä ei ole paras mahdollinen vastus nousuputken rakentamista ajatellen. Lokakuun lopussa joukkueet kohtasivat Kuopiossa ja silloin Tommi Miettisen suojatit jäivät kirvesrintojen jalkoihin lukemin 2-6.

Lyö vetoa ottelusta:

Näen tässä ottelussa pääteemana Tapparan kilven kiillottamisen. Jos kotijoukkue saa pelaamisen uomilleen ja jättää laidoissa pyörimisen vähemmälle, voi kuopiolaisilla olla tiedossa kiperä ilta. Vetosuositukseni on Tapparan vähintään kahden maalin voitosta: Tasoitusveto, Tappara -1.5 kertoimella 1,84.

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.