© Kuva: Leijonat.fi

Suomi – Ruotsi: Kotiturnaus päätökseen Tre Kronoria vastaan

Euro Hockey Tour
Suomi – Ruotsi
Sunnuntai 10.11. klo 17:30

Karjala-turnauksen viimeiset ottelut pelataan sunnuntaina ja Leijonien kolmas vastus turnauksessa on Ruotsi. Leijonat pelasi lauantaina Tshekkiä vastaan ja kuten eilisen ottelun ennakossa ounastelin, tästä ottelusta tuli kova haaste, vaikkei Leijonien peliesitys hullumpi ollutkaan. Marginaalit eivät ole suuria myöskään sunnuntaina.

Lauantaisessa ottelussa Leijonat ja Tshekki olivat melko lailla tasavahvoja. Suomi johti ottelua melkein loppuun asti, mutta päästi ilman maalivahtia pelanneet tshekit lopussa tasoihin. Voittomaalikisassa Tshekki oli lopulta onnekkaampi. Leijonien peli-ilmeessä ei ollut mitään vikaa – peli näytti valmiimmalta kuin torstaisessa Venäjä-ottelussa. Nyt Jukka Jalosen tiimillä on tehtävänä saatava pelaajilla hapot pois jaloista ja oltava valmiina. Ruotsilla on muutama tunti enemmän lepoaikaa alla.

Myös Ruotsi pelasi lauantaina pitkän kaavan mukaan ja hävisi Venäjälle vasta voittomaalikisan jälkeen lukemin 4-5. Ruotsin esitystä ei sovi moittia, mutta Venäjä pääsi rokottamaan kaksi kertaa ylivoimalla. Kovasta tahdonvoimasta kertoo Tre Kronorin nouseminen tasoihin ja jatkoajalle viimeisillä minuuteilla. Tasoituksen ruotsalaiset saivat niin ikään ilman maalivahtia pari minuuttia ennen loppua

Lyö vetoa ottelusta:

Leijonat on Ruotsia vastaan selkeähkö suosikki, mutta vedonlyöntimiehenä on todettava, että vetomarkkinoilla Suomi on jälleen painettu aivan liian alas. Niinpä tylsä velvollisuuteni on ottaa peleihin Ruotsia tasoituksella – vetosuositus on Tasoitusveto Ruotsi +0.5 kertoimella 2,17.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.