Suomalaissensaatio nousi kivikovalle listalle NHL:ssä – ehdolla jopa kauden parhaaksi

© Kuva: Getty Images
Stanley Cupissa voitot tasan! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Dallas Starsin riveissä sensaatiomaisen alkukauden pelannut  Miro Heiskanen on noussut viimeistään toisella NHL-kaudellaan taalakaukaloiden kirkkaimpaan puolustajaeliittiin.

Edelleen vasta 20-vuotias supertalentti on ollut joukkueensa alkukauden ylivoimaisesti paras puolustaja. The Hockey News nostaakin jäällä suorastaan lentävän nuorukaisen tuoreessa arviossaan yhdeksi suosikeista kauden parhaalle puolustajalle jaettavan Norris-palkinnon voittajaksi.

Tämän hetken esityksillä voittajasta ei liene epäselvyyttä, sillä Washington Capitalsin John Carlson vienee alkukaudella nähdyn tahdin säilyessä ja terveenä pysyessään palkinnon heittämällä nimiinsä. Huomionarvoista on kuitenkin se, että suomalaisen kiekkohistorian lupaavin puolustaja on jo 20-vuotiaana edes mukana ehdokkaiden joukossa.

– Heiskasta kannattaa pitää silmällä. Hän on ollut Dallasin selkäranka koko alkukauden ja toisen kauden pelaajaa on pakko ainakin harkita Norris-palkinnon saajaksi, mikäli vauhti jatkuu nyt nähdyn kaltaisena, kiekkoraamattu kehaisee.

Muut Norris-ehdokkaat The Hockey Newsin listalla ovat Carolina Hurricanesin Dougie Hamilton, Nashville Predatorsin Ryan Ellis sekä saman seuran Roman Josi.

Heiskanen on iskenyt alkukauden 20 pelissä puolustajalle huimat tehot 6+10=16.

Stanley Cupissa voitot tasan! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!