Sebastian Ahon härski tempaus hämmensi – Chicagon supertähdet raivon vallassa

© Kuva: Getty Images

Carolina Hurricanesin suomalaistähti Sebastian Aho hämmensi pakkaa varsin kyseenalaisella tempauksellaan vierasottelussa Chicago Blackhawksia vastaan keskiviikon vastaisena yönä.

Aho ajoi pelin loppuhetkellä tasoitusta hakeneen Blackhawksin supertähti Patrick Kanen laitaan varsin härskisti poikittaisella mailalla ja iski vielä hetkeä myöhemmin suolaa haavoihin naulaamalla pelin ratkaisseen 4-2-osuman tyhjään maaliin.

Blackhawksin kokenut megatähti ei suomalaisnuorukaisen temppua sulattanut, vaan kävi Ahon osuman jälkeen suoraan suomalaisen kimppuun. Sanaharkaksi lopulta kuivuneeseen tilanteeseen liittyi myös Blackhawksin toinen kirkkaimmista tähdistä, Jonathan Toews. Kapteeni Totinen sai juttukaverikseen vanhan seurakaverinsa Teuvo Teräväisen, joka kurvasi tilanteeseen turvaamaan ainoana suomalaisena pisteille ottelussa päässeen Ahon selustaa.

LUE MYÖS: Tulikuuma suomalaisnuorukainen hurjassa iskussa NHL:ssä – jo kolmas peräkkäinen kahden pisteen ilta

LUE MYÖS: Patrik Laine täräytti todellisen salamamaalin suomalaisvahdin selän taakse – Jetsin komea putki jatkuu

Voit katsoa koko tunteita kuohuttaneen episodin alta löytyvältä videolta: