Se oli siinä! Liigassa yhteensä lähes 900 ottelua pelannut konkari löi luistimet naulaan – ”Sanat ei riitä kuvaamaan sitä kaikkea, mitä mielessä pyörii”

© Kuva: Juha Tamminen

Kotimaan pääsarjassa yhteensä 869 ottelua tehoin 198+199=397 pelannut Arttu Luttinen on lopettanut pelaajauransa. Hän kertoi päätöksestään Instagram-tilinsä koskettavassa päivityksessä.

– Huikea matka on tullut päätökseensä. Unelmaduuni – 17 vuotta ja yli 1 000 ammattilaisottelua Suomessa ja ulkomailla, joista 12 kautta sain taistella kasvattajaseurani Helsingin IFK:n paita päällä.

Luttinen kertoo olevansa ylpeä ja kiitollinen siitä, että hän on saanut pelata jääkiekkoa ammattilaisena noin monta vuotta hienoissa organisaatioissa huippuosaajien kanssa.

– HIFK, Binghamton Senators, Blues, Pelicans ja Fehervar, pelaaja luettelee.

36-vuotias laitahyökkääjä on kaikkinensa sanaton.

– Tässä vaiheessa sanat ei riitä kuvaamaan sitä kaikkea, mitä mielessä pyörii. Itselle hyppy turvallisesta kiekkoelämästä on uusi haaste, johon siirryn odottavin fiiliksin.

– 18.12. urani saa upean päätöksen, kun pääsen nauttimaan Nordiksen tunnelmasta ja kiittämään rakasta seuraa sekä koko IFK-perhettä kuluneesta.

Pelaajan viimeiseksi seuraksi jäi unkarilainen EBEL-porukka Fehervar AV19. Luttinen juhli urallaan peräti kolmea SM-hopeaa.

– Kiitos vaimo ja lapset, isi ja äiti, läheiset, ystävät, joukkuekaverit, fanit ja kaikki, ketkä olette olleet tässä ikimuistoisessa matkassa mukana.

LUE LIIGAN TUOREIMMISTA MYÖS:
Liigaseura laittoi nuoren hyökkääjänsä pihalle – ”Ei löytynyt sopivaa roolia”

Liigajoukkueelta ilouutinen: Kiinnitti pörssin kärkipäätä lähentelevän tähtihankinnan – ”Älykäs ja taitava kiekon kanssa”

Onko Risto Dufva siirtymässä Liigassa syvälle tarpovan Sportin peräsimeen? Seurasta ei saatu kommenttia irti


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.