Liigakauden suhteellisen pirteästi aloittanut Mikkelin Jukurit tiedotti kotisivuillaan, että joukkueen nappihankinta Aleksandr Jakovenko, 21, jatkaa joukkueen leivissä myös ensi kaudella.

Mikkeliläisjoukkue muistutti, että pelaajan jälki on ollut vakuuttavaa. Tryoutin kautta Jukureihin tullut pakki on noussut Liigassa puolustajien pistepörssissä jo kärkikymmenikköön.

Mikkelin Jukurit

@MikkelinJukurit
Jako jatkaa myös ensi kaudelle!

Jukurit on käyttänyt Aleksandr Jakovenkon option ensi kaudesta. Jälki on ollut vakuuttavaa: tryoutin kautta Jukureihin tullut nuorukainen on noussut Liigassa puolustajien pistepörssin top 10:een.

👇jukurit.fi/fi-fi/article/…

#Jukurit #Liiga
jukurit.fi

Aleksandr Jakovenko jatkaa Jukureissa myös ensi kaudella

Jukurit on käyttänyt venäläispuolustaja Aleksandr Jakovenkon sopimukseen kuuluneen option ensi kaudesta.

Jukurien urheilujohtaja Jukka Holtarin mukaan option käyttäminen oli selvää.

– Hän on älykäs ja taitava kiekon kanssa. Nuoresta iästään huolimatta hän on hyvin kylmäpäinen, rauhallinen pelaaja, joka antaa pelin puhua puolestaan.

Jakovenko on pakkien pistepörssissä tarkalleen ottaen sijalla kymmenen tehoin 4+8=12. Oikean pakin peliaikakeskiarvo on karvan verran vajaat 20 minuuttia ja tehotilasto näyttää kelvollista lukemaa 0.

– Olen vain yrittänyt tukea hyökkääjiämme hyökkäyspäässä. Kiitos heille, että he ovat antaneet minulle mahdollisuuden tehdä myös maaleja. Ja iso kiitos faneille, jotka ovat ottaneet minut hyvin täällä vastaan, Kazakstanin Karakangassa syntynyt venäläinen sanoo.

Jukurit avaa viikonlopun urakkansa perjantaina Lahdessa Pelicansin vieraana.