Onko Risto Dufva siirtymässä Liigassa syvälle tarpovan Sportin peräsimeen? Seurasta ei saatu kommenttia irti

© Kuva: Juha Tamminen

Risto Dufva on ollut lähiaikoina otsikoissa isosti. Luotsin alkukauden joukkue, puolalaisseura GKS Katowice kertoi tiedotteessaan, että Dufva matkustaa sairauden vuoksi Suomeen. Joukkue ei avannut suomalaisluotsin tilannetta tarkemmin.

Katowice kertoi, että joukkuetta luotsaa toistaiseksi parivaljakko Piotr SarnikTommi Satosaari.

Konkarin lähtö puolalaisleiristä ei suinkaan ollut ainoa häntä koskenut aihe eilen. Muutamat eri mediat kirjoittivat, että Dufva siirtyisi Liigassa syvällä tarpovan Sportin luotsiksi Ari-Pekka Pajuluoman tilalle.

Suomenmestariluotsin lähtö Katowicestä oli luokkaa kummallinen peliliike. Joukkue nimittäin keikkuu Puolan pääsarjassa jaetulla kolmossijalla.

SuomiKiekko tavoitti Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsän. Hänen kommentit Dufva Sportiin -huhusta olivat todella niukat. Niitä ei tyrmätty, mutta ei niiden todenperäisyyttä myönnettykään.

– Ei kommentoitavaa.

Sport kohtaa perjantaina kotonaan Ässät. Vaasalaisilla on viimeiseen pudotuspelipaikkaan matkaa jo 12 pinnaa. Peli on siinä mielessä iso, että porilaislauma on ensimmäisellä putoajan paikalla, pisteen kymmenettä sijaa perässä.

LUE LIIGAN TUOREIMMISTA MYÖS:
Liigajoukkueelta ilouutinen: Kiinnitti pörssin kärkipäätä lähentelevän tähtihankinnan – ”Älykäs ja taitava kiekon kanssa”


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.