© Kuva: Juha Tamminen

Pelicans – KooKoo: Heräämisen merkkejä ilmassa?

Liiga
Pelicans – KooKoo
Keskiviikko 13.11. klo 18:30

KooKoo ehti eilen päättää maaottelutauon jatkoaikatappiolla HPK:ta vastaan, kun Pelicans taas palaa areenoille vasta tänään. Kouvolalaisilla on siis ottelu alla eiliseltä, mutta se ei ole välttämättä pelkästään huono asia – tuore pelituntuma voi olla eduksikin. Pelicans osoitti ennen maaottelutaukoa heräämisen merkkejä ja nyt on mielenkiintoista nähdä, missä lahtelaiset menevät.

Ennen taukoa Pelicans pelasi hyvän ja tasapäisen ottelun Tapparaa vastaan ja haki pisteet sarjajumbo Sportilta. Tosin Sportia vastaan olisi voinut käydä kylmät ilman lopun spurttia. Joka tapauksessa nämä olivat ensimmäiset elonmerkit Ville Niemisen suojateilta pitkään aikaan. Joukkue on ollut jäässä varsinkin kotipeleissään, missä pussinokat ovat saalistaneet ainoastaan yhden kolmen pisteen voiton.

KooKoon eilinen esitys oli tappiosta huolimatta sangen hyvä. Joukkueen tältä kaudelta tutut hyvät elementit olivat pelissä läsnä ja luoduista maalipaikoistaan Jussi Ahokkaan suojatit olisivat hyvin voineet tehdä enemmänkin maaleja. Isossa kuvassa tärkeintä on, että KooKoo on ottanut uskottavuusloikan kohti merkittävämpiä urotekoja Liigassa. Nyt tärkein tehtävä on pitää taso yllä sydäntalven aikana.

Lyö vetoa ottelusta:

Tällä kertaa vetosuositus menee vieraille. KooKoo pelaa laadukkaasti, mutta tarvitsen Pelicansilta lisänäyttöjä homman toimivuudesta. Vetona siis tähän otteluun KooKoo voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,55.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.