Patrik Laineelle hirmutehot suomalaisten NHL-tähtien kohtaamisessa – Aleksander Barkov jäi kakkoseksi

© Kuva: Getty Images

Viime yönä NHL:ssä nähtiin suomalaisten supertähtien kohtaaminen, kun Florida Panther ja Winnipeg Jets ottivat toisistaan mittaa kaukalossa. Winnipeg vei ottelun nimiinsä 4-3 lukemin. Winnipegin suomalaistähti Patrik Laine oli myös yksilösuorituksellaan kovempi kuin Florida Panthersin Aleksander Barkov.

Laine keräsi ottelussa peräti kolme syöttöpistettä. Erityisen komean passin Laine tarjoili Mark Scheifelen maaliin. Winnipeg-tykki sai kiekon maalin edustalla ja jakoi nopean rystypassin Scheifelelle takatolpille.

Barkov puolestaan saalisti ottelussa yhden maalin. Hän iski joukkueensa illan avausosuman ylivoimalla. Barkov iski irtokarat sisään maalin edustalta.

Barkov on nyt iskenyt 19 ottelluun tehot 6+19=25. Laine on pelannut ottelun vähemmän ja nakutttanut tehot 4+14=18.

Laineen illan komeimman syötön voit katsoa alta.