NHL:ssä kauden ensimmäiset valmentajapotkut! Uudeksi koutsiksi nousee joukkueen suomalaispelaajan vanha tuttu

© Kuva: Getty Images

Toronto Maple Leafs on antanut potkut päävalmentaja Mike Babcockille. Joukkue on parhaillaan viiden ottelun tappioputkessa, joten ratkaisua osattiin odottaa.

Babcockin korvaajaksi nousee farmiseura Toronto Marliesin päävalmentaja Sheldon Keefe. Hän on entuudestaan tuttu nimi Toronton NHL-seurassa pelaavalle Kasperi Kapaselle. Suomalaistähti pelasi kolmella eri kaudella Keefen alaisuudessa AHL:ssä.

Irtisanottu Babcoc on valmentanut NHL:ssä vuodesta 2002 asti. Ennen Torontoa hän valmensi Anaheim Ducksia ja Detroit Red Wingsiä, jonka hän koutsasi Stanley Cup -mestaruuteen kaudella 2007-08. Hän ei ole saanut NHL-urallaan koskaan aiemmin potkuja.

Babcock kuuluu harvinaiseen kolmen kullan kerhoon. Hän on valmentanut joukkueensa Stanley Cup -mestaruuteen, maailmanmestaruuteen sekä olympiakultaan.