NHL-scoutit nostivat yhden suomalaisen framille: ”V***u, hän on niin hyvä – tietää olevansa paras”

© Kuva: Getty Images

Dallas Starsin alkukausi on ollut odotuksiin nähden iso pettymys. Joukkue on kerännyt vain 16 pistettä, joka oikeuttaa läntisen konferenssin neljänneksi viimeiseen sijaan.

Starsin synkän syyskauden kirkkaimmat valopilkut ovat olleet nuoret suomalaiset Miro Heiskanen ja Roope Hintz.

The Athletic -lehden toimittaja Sean Shapiro tiedusteli nimettömänä pysyneiltä NHL:n pelaajatarkkailijoilta Starsin alkukaudesta, ja puheeksi tuli nopeasti nämä suomalaistimantit.

– Hintz ihan aito tapaus. Niin on myös Heiskanen. On lähes jopa harmi, että heillä menee nyt hyvin, kun näillä Starsin kärkijätkillä on vaikeaa. Uskon, että NHL-seurat alkavat pian vartioimaan Heiskasta jäällä. Ehkä siten Stars saa myös Klingbergistä enemmän irti, koska hän pääsee pelaamaan helpompia vastaan, NHL-seuran pelaajatarkkailija sanoi.

Erityisesti Heiskanen sai yhden NHL-scoutin laukomaan melkoisen kovaa tekstiä.

– Vittu, Heiskanen on niin hyvä. Hän on kehittynyt jopa viime kaudesta. Tässä sarjassa ei ole montaa puolustajaa, joka vaikuttaisi otteluun yhtä paljon kaikilla kolmella eri kaukalon alueella. Uskon, että hän myös tietää sen. Hän pelaa aivan kuin hän tietäisi olevan paras pelaaja jäällä, pelaajatarkkailija ylisti.

LUE MYÖS: Koko NHL:n upein? Winnipeg Jets julkaisi videon häikäisevän upeasta maskista