NHL-paikkaa tavoittelevan suomalaisvahdin upea ele pientä fania kohtaan sulatti fanien sydämet – jopa NHL jakoi videon

© Kuva: Ilari Isotalo

Pelipaikkaa Pittsburgh Penguinsistä kärkkyvän maalivahti Emil Larmin upea ele pikkufania kohtaan kerää huomiota kiekkomedioissa ympäri maailmaa.

Wilkes-Barre/Scranton Penguinsin AHL-joukkueen riveissä alkukauden pelannut, HPK:n viime keväänä Suomen mestariksi torjunut suomalaisvahti jäi omien harjoitustensa päätteeksi torjumaan pienen fanin laukauksia. Kaksikosta kuvattu video sulatti välittömästi kiekkofanien sydämet.

– Emil Larmi ja Thomas Di Pauli viettivät harjoitustensa jälkeen 10 minuuttia tämän pojan kanssa. Eikä se ole edes poikkeuksellista näille kavereille, Penguinsin fanisivulta kommentoitiin NHL:n jakamaan videoon.

– Fantastinen persoona. En malta odottaa mitä tämän maalivahdin ura pitääkään sisällä, eräs fani kommentoi suomalaisen upeaa elettä.

Katso Larmista ja pikkufanista jaettu video alta: