Entinen NHL-kiekkoilija Mark Fraser vakuutti vasta Toronto Maple Leafsin peräsimestä potkut saaneen Mike Babcockin ansainneen teoillaan konkaripelaajien suunnalta saamansa viharyöpyn.

Stanley Cup -mestarivalmentaja Babcockin saatua potkut Mike Commodoren kaltaiset takavuosien kiekkotähdet iloitsivat uutista avoimesti.

Entinen Maple Leafs -luotsi sai reilusti kuraa niskaansa monelta suunnalta. Sisäpiirihuhut kertoivat Babcockin olleen varsin vihattu valmentaja entisten pelaajiensa keskuudessa.

Commodoren lisäksi huhut vahvisti hiljattain Fraser, joka pelasi myös aikoinaan Toronton paidassa.

– Kukaan, joka ajattelee, että Commodoren pitäisi antaa ”Babsin” olla ei vain ymmärrä, kuinka paljon vihaa pelaajilta löytyy häntä kohtaan, kanadalainen kirjoitti Twitterissä.

– Se (viha) menee vain Commodoren penkittämisen yli tai sen, että Babcock sanoi hänen olevan huonossa kunnossa. NHL-pelaajat ovat hyvin pieni väestö urheilijoita ja ihmisiä, Fraser perusteli.

– Jaamme tarinoita vuosien varrelta keskenämme. Ne, jotka ovat pukuhuoneiden ulkopuolella eivät tule koskaan täysin ymmärtämään joitain niitä karmeita, täysin ansaitsemattomia asioita, joita Babs on tehnyt osalle pelaajistaan.

– Kaikista valmentajista ei tarvitse pitää, mutta hän on yksi niistä, joista 95 prosenttia hänen pelaajista ei löydä hyvää sanottavaa, entinen Leafs-pakki korosti.