NHL-asiantuntijalta suoraa tekstiä: Laukoi hurjan arvion Connor McDavidista!

© Kuva: Getty Images

Edmonton Oilersin tehokaksikko Leon Draisaitl ja Connor McDavid ovat takoneet uskomatonta jälkeä tällä kaudella NHL:ssä.

Draisaitl on nakuttanut 21 ensimmäiseen otteluun hävyttömät tehopisteet 15+26=41, kun taas McDavid on kirjannut samaiseen ottelumäärään 14 maalia ja 37 tehopistettä.

TSN:n asiantuntijan Craig Buttonin mielestä ei ole enää epäselvää, ketkä ovat NHL:n kaksi parasta pelaajaa.

– McDavid ja Draisaitl ovat epäilemättä kaksi NHL:n parasta pelaajaa. On kiinnostavaa, että Oilers-valmentaja Dave Tippett ajatteli kauden alussa erottaa tämän kaksikon. Nyt se on selvää, että näin ei kannata tehdä, Button sanoi TSN:llä.

Button näkee, että McDavidista on kehittynyt jo entistäkin vaarallisempi pelaaja NHL:ään.

– NHL:ssä debytoimisen jälkeen, McDavidin laukauksesta on tullut entistäkin tappavampi. Hän pystyy tekemään maaleja kaukaa, että myös läheltä. Me kaikki tiedämme kuinka hyvä hän on luistelemaan ja pelaamaan kiekon kanssa, mutta nyt hän pystyy myös tuhoamaan maalivahteja laukauksellaan. Hän on tehnyt 14 maalia, ja uskon, että hän tekee 50 maalia tällä kaudella. Hänen laukauksensa on nykyään todellinen ongelma viholliselle, Button linjaa.