NHL
Montreal – New Jersey
Perjantai 29.11. klo 02:30

Perjantain vastaisena yönä pelataan vain yksi ottelu NHL:ssä. Alamaissa olevat Montreal Canadiens ja New Jersey Devils kohtaavat toisensa. Kummankaan joukkueen alkukausi tai tuloskunto ei anna aihetta liialliseen tuuletukseen ja tämä ottelu voi toimia jommallekummalle suunnan muuttajana.

Canadiens haluaa varmasti unohtaa edellisen ottelunsa, jossa se sai Bostonilta kunnon nöyryytyksen lukemin 1-8. Maalivahti Carey Price tykitettiin hyvissä ajoin vaihtoon, eivätkä Montrealin suomalaispelaajatkaan tarjonneet valopilkkuja harmaan joukkueen esitykseen. Joel Armia ja Artturi Lehkonen ovat kauden aikana väläytelleet, mutta Jesperi Kotkaniemellä on ollut loukkaantumisineen vaikeaa. Isossa kuvassa Canadiensin alakerran pitäisi olla tiukempi, jotta menestys paranisi.

New Jersey konttaa Itäisen konferenssin pohjamudissa vielä paljon Canadiensia alempana. Viime ottelussa Devils hävisi Minnesotalle ottelussa, jossa Kaapo Kähkönen debytoi upeasti Wildin maalilla. Sami Vatanen saa mukavasti vastuuta Devilsin puolustuksessa. Devils ei kuulu tehokkaimpiin NHL-joukkueisiin, mutta sen puolustuspää ja maalivahtipeli on tällä hetkellä parempaa kuin Montrealilla.

Lyö vetoa ottelusta:

Montreal on kotijäällään suosikki, mutta tässä ottelussa on ilmassa tiettyä arvaamattomuutta. New Jerseyn kertoimet riittävät kevyeen suupaisuun – sen verran haavoittuvaiselta Canadiens näyttää tällä hetkellä. Vetosuositus on New Jersey voittaa ottelun (sis. jatkoajan ja rangaistuslaukaukset) kertoimella 2,50.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO