Hyökkääjä Joona Kiviniemi palaa Kanadan juniorisarja WHL:n Swift Current Broncosista takaisin Suomeen ja liittyy Mestis-seura KeuPa HT:hen.

Keuruulaisjoukkue kertoo 17-vuotiaan Kärpät-kasvatin hankinnasta nettisivullaan julkaistussa tiedotteessa.

– Saatiin hyvä ja lupaava nuori pelaaja, jolla paljon vahvuuksia hyökkäyspeliin, kuten hyvä laukaus ja pelikäsitys. Joona pelaa nopeaa ja suoraviivaista jääkiekkoa, joka sopii meidän pelityyliin. Todella hienoa saada tällainen paljon potentiaalia omaava hyökkääjä meille, seuran valmentaja ja pelaajakoordinaattori Tomas Westerlund toteaa tuoreesta hankinnasta ja jatkaa:

– Olisi ollut muitakin ottajia, mutta halusi nimenomaan tulla Mestiksen kärkipään joukkueeseen, joten voidaan olla todella tyytyväisiä.

Kiviniemi on pelannut alkukaudella Swift Current Broncosissa 15 ottelua, joissa on summannut 10 (6+4) tehopistettä. Viime sesongilla ikäkausimaajoukkueistakin tuttu laituri nakutteli 62 WHL-ottelussa tehot 16+9=25.

Kiviniemi debytoi tiedotteen mukaan Mestiksessä jo mahdollisesti tulevana viikonloppuna.