Mediajätti valitsi NHL:n TOP 10 tutkaparit – kaksi suomalaista mainittu!

© Kuva: Getty Images

Mediajätti NBC:n kiekkoasiantuntijat valitsivat NHL:n kymmenen parasta tutkaparia. Listan ykkösduoksi nousi odotetusti Edmonton Oilersin Connor McDavid ja Leon Draisaitl. Kaksikko johtaa yhdessä NHL:n pistepörssiä selvällä erolla kolmosena olevaan John Carlsoniin.

Kolmanneksi parhaaksi duoksi on arvioitu Colorado Avalanchen Nathan MacKinnon ja Mikko Rantanen. Suomalaishyökkääjä on kärsinyt tällä kaudella loukkaantumisesta, mutta viime kaudella kaksikko paukutti kumpikin yli 80 tehopistettä.

Toinen suomalainen listalla on Florida Panthersin kapteeni Aleksander Barkov. Hän on tykittänyt 21 ottelussa 27 tehopistettä. Hänen tutkaparinsa Jonathan Huberdeau on tehnyt yhden tehopisteen enemmän.

Voit katsoa koko listauksen alta.