Marraskuinen Karjala-turnaus pelataan tällä viikolla. Kyseessä on ensimmäinen kauden aikana pelattava A-maajoukkueen turnaus, jossa haetaan asemia kohden kevään MM-kisoja. Vedonlyöntiyhtiö elää mukana Karjala-turnauksessa: uudet asiakkaat lunastavat normaalin talletusbonuksen lisäksi 20 euron livevedon, jonka voi käyttää turnauksen aikana!

100% talletusbonus 100 euroon asti tarkoittaa, että bonuksesta saatava maksimihyöty on 100 euroa. Saat 100% talletusbonuksen jo 10 euron talletuksella, jolloin bonusrahan kanssa saat pelirahaa tilillesi 20 euroa. Seuraa alla olevia ohjeita, miten saat talletusbonuksen ja 20 euron livevedon Karjala-turnaukseen.

Lunasta in avokätinen tarjous näin:

  1. Avaa tili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Lyö vähintään 10 € veto, jossa on vähintään yksi kohde Karjala-turnauksesta, jonka kerroin on 1.50 tai suurempi.

Karjala-turnaus saa lätkäkansan suun messingille:

Jukka Jalonen luottaa tällä kertaa melko tuttuihin nimiin Karjala-turnauksessa. Yllätyksiä tai ensikertalaisia on mukana melko vähän. Jesse Puljujärvi on mukana ringissä ja miehen otteet ovat varmasti suurennuslasin alla, sillä turnaukseen saapuu lukuisia scoutteja mm. NHL-seuroista.

Karjala-turnauksen jännityksen kruunaat pistämällä otteluista livevetoa sisään. Livevedoissa tarkat ja analyyttiset näkemykset voivat olla tuottoisia – hyvä lätkäsilmä ja kyky reagoida näkemäänsä palkitaan. Nauti turnauksesta ja vedoista – se on penkkiurheilua parhaimmillaan!

LUNASTA TARJOUS

Lisätietoa tarjouksesta:

Tarjous on voimassa 5.11. 12:00 CET – 10.11. 17:30 CET uusille Suomessa asuville asiakkaille. Kun olet lyönyt palkintoon oikeuttavan vedon, saat 20 euron ilmaisen livevedon Karjala-turnaukseen. Ilmaisveto on käytettävä Karjala-turnauksen loppuun mennessä. Jos ilmaisvetosi voittaa, saat vedon nettovoitot tilillesi. Voitot tulee kierrättää vedonlyönnissä kolme kertaa 30 päivän kuluessa minimikertoimella 1,50, ennen kuin voit kotiuttaa voitot tai pelata ne muissa peleissä. Pienin 100 % talletusbonukseen oikeuttava talletussumma on 10 €. Suurin maksettava bonussumma on 100 €. Katso tarkemmat ehdot kampanjasivulta.