Nashville Predatorsin kuusi miljoonaa dollaria kaudessa tienaavan keskushyökkääjä Kyle Turrisin katsomokomennus venyi viikonloppuna jo kolmen ottelun mittaiseksi.

19 pelissä tehot 4+5 alkukaudella iskeneen tähden jättäminen kokoonpanon ulkopuolelle näin monessa ottelussa kieliikin jo melko vahvasti mahdollisen pelaajakaupan puolesta. Nashville Post -lehden kiekkotoimittaja Michael Gallagher kehottaakin NHL-faneja seuraamaan Predatorsin tilannetta tarkasti tulevien päivien aikana.

– On täysin mahdollista, että Turris on osana neuvoteltavaa treidiä ja että joukkue haluaa pitää hänet terveenä sillä välin. On hämmentävää yrittää ymmärtää, miten 22-vuotias Mathieu Olivier, alisuorittava Mikael Granlund (22 peliä, 3+6), Craig Smith (2+5) tai Austin Watson (3+5) antavat muka Nashvillelle paremman mahdollisuuden voittaa verrattuna joukkueen viidenneksi parhaaseen maalintekijään. Tämä on ehdottomasti tilanne, jota kannattaa seurata tarkasti tulevien päivien aikana, Gallagher kirjoittaa.

Turrisilla on meneillään toinen kausi miehen kuusivuotisesta sopimuksesta. Vuoden 2007 varaustilaisuuden kolmosnimi kaupattiin Predatorsiin Ottawa Senatorsista syksyllä 2017. 30-vuotias kanadalainen on nykyisen sopimuksensa puitteissa joukkueensa neljänneksi parhaiten palkattu pelaaja.