Kriisiseura TPS:n kokoonpano myllättiin uuteen uskoon – 17-vuotias superlupaus ykkösketjussa!

© Kuva: Juha Tamminen

Liigan alkukauden kriisiseura TPS lähtee perjantai-illan vierasotteluunsa KalPaa vastaan rajusti uusituilla kentällisillä.

Turkulaisten tuore päävalmentaja Marko Virtanen on myllännyt joukkueen kokoonpanoa rajulla kädellä. Yllättävin muutos lienee vasta 17-vuotiaan puolustajalupaus Eemil Viron nostaminen ykköspakkipariin kokeneen jenkkipuolustaja Joe Piskulan pariksi. Tällä kaudella kolmessa Liiga-pelissä ennen tätä iltaa esiintynyt Viro kuuluu NHL:n kesän 2020 varaustilaisuuden ennakolta kovimpiin suomalaisnimiin.

TPS on hävinnyt viimeiset kuusi otteluaan. Joukkue on onnistunut voittamaan viimeisestä 13 ottelustaan vain yhden, senkin sarjajumbo Sportia vastaan. Myös KalPa lähtee illan otteluun kuuden ottelun tappioputkessa.