© Kuva: Juha Tamminen

Kärpät – JYP: Huippukamppailu Raksilassa

Liiga
Kärpät – JYP
Tiistai 26.11. klo 18:30

Tiistain huippukamppailu Liigassa pelataan Raksilassa, kun huikeassa iskussa olevat Kärpät ja JYP ottavat mittaa toisistaan. Joukkueet ovat kuntopuntarin kärjessä ja ovat tehneet vastustajista selvää jälkeä viime kierroksilla. Odotettavissa on kahden tehokkaan ja tiukasti puolustavan joukkueen välienselvittely, eikä tätä ottelua kannata missata, vaikkei näiden joukkueiden fani sattuisi olemaankaan.

Mikko Manner on öljynnyt Kärppien koneen ja se toimii todellakin moitteitta. Maalivahtikaksikko on liigan kärkeä ja joukkue luo maalipaikkoja tasaiseen tahtiin. Kapeahko puolustus ei aivan kestä loukkaantumisia, ja Kärpät lainasikin Jimi Jalosen Jukureista. Kärpät on selvinnyt viimeisestä kymmenestä pelistä ilman pistemenetyksiä ja on ottanut eroa suvantovaihetta elävään Tapparaan. Raksila ei ole vieraille helppo paikka olla.

JYP on kauden edetessä äitynyt mahtavaan liitoon ja tätä menoa se hätyyttelee pian Tapparaa liigan kakkospaikan suhteen. Julius Nättinen on ollut aivan pitelemätön ja puolustus on myös pelannut todella vähillä virheillä – JYPpiä vastaan ei ole tällä hetkellä kovinkaan yksinkertaista päästä maalintekotonteille. Jyväskyläläiset ovat tällä hetkellä seitsemän ottelun voittoputkessa ja viime aikoina se on kaatanut kovista joukkueista mm. Tapparan ja Ilveksen.

Lyö vetoa ottelusta:

Kärpät on mallattu ottelussa melko suureksi suosikiksi. Itse näen tämän pienempien marginaalien otteluna, jossa vierailla on mahdollisuutensa. Lyön vetoa siitä, että JYP ottaa ottelusta pisteitä. Vetosuositus on siis Tasoitusveto, JYP +0.5 (60 min) kertoimella 2,05. Kerroin kattaa kyllä riskin.

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.