Liiga
JYP – TPS
Perjantai 01.11. klo 18:30

Liigaa pelataan vielä täysin palkein tänä viikonloppuna, jonka jälkeen jäädään yli viikon kestävälle maaottelutauolle Karjala-turnauksen ajaksi. Taukoon mennessä runkosarjasta on pelattu vajaa kolmannes ja asetelmat jatkoa ajatellen alkavat selvitä. Illan otteluparista JYP on odotuksin nähden vetänyt hieman yläkanttiin ja sarjasijoitus on neljäs. TPS:stä on sen sijaan jo sanottu suunnilleen kaikki mahdollinen: alkukausi on ollut tuskien taivalta.

JYP on saanut valmistautua tähän otteluun viime lauantaista asti. Silloin joukkue haki komean 0-7 vierasvoiton totaalisesti sulaneesta Ässistä. Eetu Laurikainen oli maalissa oivassa vedossa ja JYP teki hyökkäyksistään täysosumia hyvällä prosentilla. Esitys oli vakuuttava verraten JYPin vierasotteluihin koko kauden ajalta – Pekka Tirkkosen suojatit ovat kunnostautuneet eritoten hyvänä kotijoukkueena. Joukkue lähtee luottavaisin mielin kohtaamaan Tepsiä.

TPS:n persmäki on ollut rumaa katsottavaa. Keskiviikkona Kalle Kaskisen kriisipesäke yritti saalistaa ensimmäistä kotivoittoa Jukurien kustannuksella, mutta hävisi jatkoajalla. TPS loi kyllä maalipaikkoja, mutta ei vakuuttanut viimeistelyssä. Puolustustyöskentely oli tutun epävarmaa. Tässä ottelussa lievän vamman kanssa painiskelevan Rasmus Tirrosen pelaaminen ratkeaa vasta lähempänä ottelua. Lauri Korpikosken ja Topi Nättisen poissaolot ovat turkulaisille ikäviä tässä tilanteessa.

Lyö vetoa ottelusta:

Kaikki faktat ynnättyäni lähden tässä ottelussa tasoituksella JYPin kelkkaan. Vedon lipuminen kotiin vaatii kahden maalin voiton: Tasoitusveto -1.5 JYP kertoimella 1,92. Tepsiin suhtaudun armollisemmin siinä vaiheessa, kun otteet antavat siihen aihetta.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO