Jokerit nappasi komean päänahan – supertähtiä vilisevä KHL:n huippuseura nurin

© Kuva: Getty Images

Kauden pisimmältä vieraskiertueeltaan kotikaukaloon palannut Helsingin Jokerit nappasi perjantai-iltana komean päänahan KHL:ssä.

Helsinkiläisseuran jalkoihin jäi sarjan kärkijoukkueisiin lukeutuva Moskovan Dynamo, jonka neljän ottelun voittoputki napsahti poikki Hartwall Arenalla lukemin 3-1.

Kurinalaisesti omaa maaliaan puolustanut Jokerit onnistui pimentämään täysin vieraiden supertähtiä vilisevän ykkösketjun. KHL:n pistepörssiä ylivoimaisesti johtava kaksikko Vadim Shipatshov-Dmitrij Jaskin jäi ottelussa lopulta täysin pimentoon, mikä näytteli osaltaan ratkaisevaa roolia helsinkiläisten voitossa.

Jokereiden maaleista vastasivat Aleksi Halme, Brian O’Neill sekä Alex Grant. Narrilauma pelaa viikon sisään vielä kolme kotiottelua. Toisen peräkkäisen voittonsa napannut joukkue saa seuraavissa otteluissaan vastaansa Lokomotiv Jaroslavlin, Amur Habarovskin sekä Sibir Novosibirskin.