Venäläiskonkari Ilja Kovaltshukin tilanne puhuttaa Los Angeles Kingsissä. Sportsnet kertoi Kingsin hyllyttäneen 36-vuotiaan hyökkääjän pelaavasta kokoonpanosta. Venäläinen saa tietysti harjoitella joukkueen matkassa, mutta on hyvin mahdollista, että tällä kaudella 17 pelissä tehot 3+6=9 iskeneen Kovaltshukin Kings-aika alkaa olemaan ohitse.

– Kyllä, Kovaltshuk on mukana, ja aivan kuten muillakin pelaajillamme, hänellä on mahdollisuus tulla takaisin. Meidän on kohdeltava häntä, kuten ketä tahansa muutakin pelaajaa heikompina aikoina. Kohtelemme kaikkia samalla tavalla, Los Angeles -luotsi Todd McLellan valotti LA Kings Insider -sivustolla.

Kings voitti Suomen aikaa keskiviikkoaamuna Minnesota Wildin 3-1. Joukkue jatkaa kauttansa varhain perjantaina ja myöhään lauantaina.

– Hän on terveenä sivussa. Huomenna on uusi päivä, McLellan tokaisi.

Joukkueen kantava voima, kippari Anze Kopitar oli ensiksi hieman vähäsanainen, mutta kertoi sitten näkemyksensä.

– Ensinnäkin, tämä ei tietenkään ole loistava tilanne. Kovy on hyvä kaveri. Hänen asenteessaan tai muussa ei ole mitään vikaa.

– Hän haluaa voittaa, hän haluaa tehdä parhaansa, hän on todella hyvä jannu jäällä. Jokainen voi todennäköisesti todeta tämän hänestä.

Kovaltshuk on kuin koko Kings pienoiskoossa. Surkea ja tahmea. Los Angeles on jo kahdeksan pisteen päässä jatkopaikoista.

– Jostain syystä asiat eivät vain toimi jäällä, Kopitar viittasi puhuen Kovaltshukista.

LUE MYÖS:
Ilja Kovaltshuk hyllytettiin NHL:ssä! Tässäkö ex-tähden uusi seura?

Jets-tykin rymistelyllä ristiriitaiset seuraukset: NHL:ssä hirvittävän näköisellä tavalla loukkaantunut pelaaja sivuun, debytantti teki heti mieletöntä historiaa

Oho! Taas hirmupisteet latonut NHL:n suomalaisyllättäjä valtavassa roolissa supertähtien loukkaantumisten myötä – ei ollut pystynyt koskaan aiemmin vastaavaan

Kaapo Kakko hurjassa vireessä! Ratkaisi voiton jatkoajalla ja teki seurahistoriaa