Ilja Kovaltshuk hyllytettiin NHL:ssä! Tässäkö ex-tähden uusi seura?

© Kuva: Getty Images

Pahemman kerran Los Angeles Kingsin paidassa flopanneen ex-supertähti Ilja Kovaltshukin NHL-ura saattaa olla taputeltu.

Sportsnetin arvostettu sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman kertoo Kingsin hyllyttäneen 36-vuotiaan konkarihyökkääjän kokoonpanostaan ennalta määrittelemättömäksi ajaksi. Venäläinen saa yhä harjoitella joukkueen kanssa, mutta on hyvin mahdollista, että tällä kaudella 17 pelissä tehot 3+6 iskeneen Kovaltshukin pelit taalajäillä on nyt lopullisesti pelattu.

Kesällä 2018 kolmen vuoden ja 18,75 miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen Kingsin kanssa solmineen Kovaltshukin uran uskotaan jatkuvan KHL:ssä, jossa mies kiekkoili viiden kauden ajan ennen paluutaan NHL:ään viime kaudeksi.

KHL:n sisäpiiritoimittajiin lukeutuva Igor Erenko kertoo ainakin Avangard Omskin olevan tällä hetkellä kiinnostunut urallaan 897 NHL:n runkosarjaottelua pelanneen Kovaltshukin palkkaamisesta.

LUE MYÖS: Loukkaantuneen Sidney Crosbyn tilasta uutta tietoa: leikkaus edessä?