Hurja kaappaus: KHL:ssä ja NHL:ssä pelannut pistehirmu palaa Liigaan!

© Kuva: Getty Images

Kouvolan KooKoo tiedotti sunnuntaina vahvistaneensa rivejään puolustaja Libor Sulakilla.

25-vuotiaan tshekkipelurin nimi voi olla monelle tuttu, sillä hän loisti kaudella 2017-18 Pelicansin riveissä. Tällöin hän summasi 42 ottelussa komeat tehopisteet 9+23.

Sulak on kiekkoillut tällä kaudella KHL:ssä vaisulla menestyksellä. Severstalin riveissä 19 ottelua tehoin 1+1 pelannut pakkitaituri sai lähtöpassit marraskuun alussa.

Sulak pelasi viime sesongilla NHL:ssä Detroit Red Wingsin riveissä kuusi ottelua.

KooKoon tiedote:

Puolustaja siirtyy loppukaudeksi Kouvolaan KHL-joukkue Severstalista.

KooKoo vahvistaa rivejään KHL:ssä alkukauden pelanneella puolustaja Libor Sulakilla, 25. Vasemmalta laukovan Sulakin sopimus kattaa loppukauden ja tshekkipeluri liittyy joukkueen vahvuuteen maanantaina.

– Libor vahvistaa joukkuettamme merkittävästi. Hän on erittäin luisteluvoimainen puolustaja, joka tukee hyökkäyksiä vahvasti ja monipuolisesti, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kommentoi.

Sulak (189cm/97kg) on meritoitunut muun muassa MM-jäillä, NHL:ssä ja viimeisimpänä KHL:ssä. Puolustaja on pelannut alkukaudella 19 KHL-ottelua Severstal Cherepovetsissa.

Suomalaisyleisölle Sulak on tuttu pelaaja toissa kaudelta, jolloin hän pelasi Pelicansissa 42 ottelua hurjin tehoin 9+23=32 (+5). Tshekin maajoukkueessa Sulak on pelannut muun muassa kahdet MM-kisat vuosina 2017 ja 2018.

Edelliskaudella Sulak pelasi Detroit Red Wingsissä kuusi NHL-ottelua ja farmisarja Grand Rapids Griffinsissa 61 peliä.

– Sulakin hankinta on seuralta iso lisäpanostus joukkueeseen. Runkosarjaa on takana reilu kolmannes ja pelit kovenevat koko ajan.

Sulak pelaa KooKoossa pelinumerolla 73.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.