Huimat pinnat latoneen Aleksander Barkovin upea maaliputki meni NHL:ssä poikki – näin suomalainen kommentoi

© Kuva: Getty Images
Stanley Cupissa voitot tasan! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

NHL:n alkukaudesta pitkään maaleitta tuskaillut Florida Panthersin kippari Aleksander Barkov on vihdoin alkanut osumaan maalipuiden väliin. Pelaaja on latonut tämän kauden 18 ottelussa upeat tehot 5+19=24. Kauden kaikki maalit ovat tulleet kuudessa edellisessä pelissä. Pisteputkikin on nyt kuusi ottelua.

– Hyvä alkukausi tässä on ollut, olemme pelanneet ihan hyvin ja olemme voittaneet muutamiaa pelejä. Pitää vain pystyä löytämään paikkoja, mistä saadaan pisteitä, Barkov näki NHL.comin suomenkielisellä sivustolla.

Viiden ottelun maaliputkessa ollut pelaaja on tullut tutuksi nöyränä kahden suunnan sentterinä, joka ei maalejaan yleensä tuulettele. Keskushyökkääjä kuitenkin myönsi sivustolle, että osuminen maalipuiden väliin maistuu.

– Totta kai olen iloinen, kun olen saanut tehtyä maaleja, suomalainen kuvaili osumien merkitystä.

Yksi tahdonnäyte nähtiin viikonloppuna NY Islanders -pelissä.

– Pitkällä mailalla ja kauhealla tahdolla meni sisään, Barkov selitti kauden neljättä maaliaan.

Toissa yönä suomalainen saalisti kipparoimansa joukkueen edellisessä kamppailussa kaksi syöttöpinnaa. Kyseessä oli 5-4-voittoon päättynyt Boston Bruins -peli. Florida on Atlantin divisioonassa kolmantena.

Stanley Cupissa voitot tasan! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!