Huh huh! Miro Heiskanen lyömässä rahoiksi – kun tämä ehto täyttyy, niin suomalaisen tilille tipahtaa miljoonia

© Kuva: Getty Images

Dallas Starsin puolustaja Miro Heiskanen on noussut jäätävillä esityksillään NHL:n kovimpaan eliittiin.

20-vuotias espoolainen on takonut tämän kauden 24 ottelussa jo upeat kuusi maalia ja 17 tehopistettä. Tämä pistesaldo tuo 13. sijan NHL:n puolustajien pistepörssissä.

– Heiskasen pelaamista on kuvattu tällä kaudella oikeutetusti jo niin monella eri superlatiivilla. Neljäsosa kaudesta on nyt mennyt ja Heiskanen on jo ottanut paikkansa Starsin arvokkaimpana pelaajana (MVP). Jos ihmiset oikeasti tarkkailevat hänen pelaamistaan, niin hänen tulisi olla ”liian aikaisin aloitetussa” keskustelussa Norris-palkinnon saamiseen. Näiden esitysten myötä hän on saamassa paljon isompaa palkkakuitin, kuin viime kaudella, The Athletic -lehden toimittaja Sean Shapiro hehkutti nuorta suomalaista.

Tällä isommalla palkkakuitilla Shapiro tarkoittaa Heiskasen tulokassopimuksessa olevia A -ja B-pykäliä.

A-pykälä tuo Heiskaselle 212 500 dollarin bonuksen, jos tietyt maali -ja piste-ehdot täyttyvät runkosarjan aikana. Viime kaudella Heiskanen täytti nämä ehdot helposti, joten tämä tuskin tuottaa ongelmia tälläkään kaudella.

Haastavampaa on B-pykälän saaminen maaliin asti.

– Heiskasen sopimuksen B-pykälä on 1,65 miljoonaa dollaria. Se on vaikeampia saada, koska se vaatii sijoittumista NHL:n parhaiden joukkoon tietyissä tilastokategorioissa tai palkintoäänestyksessä. Todennäköisin skenaario B-bonuksen saamiseen on se, että Heiskanen olisi viiden parhaan joukossa Norris-äänestyksessä (NHL:n paras puolustaja), tai sitten se, että hän sijoittuu puolustajien pistepörssin kymmenen kärkeen. Vain toinen näistä ehdoista riittää, että hän saisi 1,65 miljoonan dollaria, Shapiro kertoo.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!