HPK paljasti uuden päävalmentajansa – urheilujohtaja hehkuttaa: ”Ehdottomasti meidän ykkösvaihtoehtomme”

© Kuva: Juha Tamminen

Hallitsevan Suomen mestarin HPK:n päävalmentaja on selvillä tuleviksi vuosiksi.

Hämeenlinnalaisseura tiedottaa verkkosivuillaan, että ensi kaudella vetovastuun ottaa Matti Tiilikainen, joka toimii tällä hetkellä DEL2:ssa Frankfurt Löwenin päävalmentajana. Tuore sopimus on 2+1-vuotinen.

– Lähdimme kolmen periaatteen kautta kartoittamaan päävalmentajaa. Ne olivat peli, pelin kehittäminen ja persoona. Koen, että näemme pelin Matin kanssa samalla tavalla. Se millaista peliä HPK pelaa on myös sellaista peliä, mitä Matti valmentajaa. Pelin kehittämiseen liittyvät asiat olivat tärkeitä meille, se miten valmennetaan ja kehitetään pelaajia. Ja persoonana Matti on organisaatiolle tuttu ja oli ehdottomasti meidän ykkösvaihtoehtomme uudeksi päävalmentajaksi, HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola kertoo seuran sivuilla.

Tällä kaudella hämeenlinnalaisia luotsaa vielä Antti Pennanen, joka siirtyy ensi keväänä Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkueen päävalmentajaksi. Tällä hetkellä Pennanen toimii myös Leijonien apuvalmentajana.