NHL
Florida – Winnipeg
Perjantai 15.11. klo 02:00

Perjantain vastaisena yönä Winnipeg matkustaa Floridan aurinkoon ja yrittää samalla hakea Panthersilta sarjapisteitä. Suomalaisittain ottelu on mielenkiintoinen varsinkin Alexander Barkovin sekä Patrik Laineen ansiosta. Winnipeg aloittaa tästä ottelusta vieraskiertueensa, joka käsittää yhteensä neljä ottelua.

Florida teki varsin epätodennäköisen comebackin viime ottelussaan Bostonia vastaan. Joukkue sortui helmasyntiinsä eli puolustuksen löysyyteen. Niinpä Boston pääsi ottelussa 4-0 karkumatkalle. Florida kiri kuitenkin päätöserässä tasoihin ja vei ottelun lopulta nimiinsä voittolaukauskisassa. Barkovin maaliputki katkesi ottelussa, mutta mies tarjoili sen sijaan kaksi maalisyöttöä. Florida on kovassa iskussa, mutta tekee otteluista itselleen turhan vaikeita.

Winnipeg jäi Coloradoa vastaan nollille: ruotsalaisvahti Adam Werner oli ottelussa peräti 40 kertaa kiekon tiellä. Coloradon Joonas Donskoi kirjautti taululle tehot 1+2. Laine oli muun joukkueen lailla kiikaritehoilla. Winnipegin maalitehot eivät muutenkaan ole olleet aivan illan isäntien tasolla. Mark Scheifele on ollut Jetsin tehokkain peluri 17 tehopisteellään – Laine tulee perässä 15 pisteen saldolla. Joona Luoto on puolestaan päässyt pelaamaan uransa ensimmäiset NHL-ottelut Winnipegin riveissä.

Lyö vetoa ottelusta:

Avainkysymys ottelussa on, pystyykö Panthers tukkimaan alakertansa paremmin kuin viime otteluissa – tai isossa kuvassa koko kaudella. Ylöspäin joukkueen tehot kyllä riittävät. Lisäksi Boston-ottelun nousu antaa varmasti itseluottamusta isännille. Vetosuositukseni on Florida voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,00.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO