Ex-NHL-pelurin hurja tarina: KHL-seuran kapteeni oli niin humalassa, että jouduttiin kantamaan lentokoneesta – ”Oli jäällä kuin bambi”

© Kuva: Getty Images
Jokerit palaa kaukaloon perjantaina! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Entisen NHL-tappelijan Paul Bissonnetten huippusuosioon noussut Spittin Chiclets -podcast on tarjonnut viime aikoina melkoisen huimia tarinoita muilta entisiltä NHL-pelaajilta.

Tällä viikolla vuoroon pääsi muun muassa NHL:ssä, AHL:ssä sekä KHL:ssä urallaan pelannut yhdysvaltalaishyökkääjä Matt Murley.

Slovan Bratislavaa kaudella 2014-15 edustanut 39-vuotias kiekkokiertolainen pääsi ainakin uransa aikana todistamaan erityisen läheltä KHL:n paljon puhuttua alkoholikulttuuria.

– KHL:ssä sai rajuja sakkoja, jos tulit paikalle kännissä. Kiinnijääminen tarkoitti 20 000 dollarin sakkoja. Käyttäisin tuon rahan mielummin vaikka Vegasiin. Kerran kannoimme kapteenimme lentokoneesta, koska hän oli niin humalassa. Hän yritti juosta kadulla t-paidassa, kun siellä oli 20 astetta pakkasta. Hänelle annettiin sakot – eli 20 000 dollaria, Murley avasi Spittin Chiclets -podcastissa.

Slovanin kapteenina toimi tällä kyseisellä kaudella NHL:ssä sekä Slovakian maajoukkueessa pelannut hyökkääjäkonkari Milan Bartovic.

– Mitä tapahtui viikkoa myöhemmin? Meillä oli harjoitukset viideltä illalla ja hän (kapteeni) saapui jälleen humalassa paikalla. Oikeastaan kaksikin pelaajaa saapui samalla, mutta toinen heistä oli tarpeeksi järkevä huijaamaan olevansa sairas, joten hän lähti kotiin. Mutta tämä toinen jätkä meni jäälle, ja oli kuin kaatuileva bambi siellä, Murley naureskeli.

Jotkut pelaajat olivat valmiita tekemään kaikkensa, jotta he eivät jäisi kiinni alkoholista.

– Samaisessa Slovanin joukkueessa meillä oli yksi maalivahti, joka lähetettiin taksilla sairaalaan veritestiin. Kun hän pääsi sairaalan ovelle, niin hän vain hyppäsi ulos taksista ja lähti juoksemaan pakoon. Valmentaja oli kysynyt, että mitä ihmettä tapahtui, kun pelaajaa ei näkynyt paikalla. Maalivahti tiesi, että jos he eivät pääse testaamaan häntä, niin kukaan ei pysty todistamaan, että hän oli humalassa. Näin hänen sopimustaan ei myöskään voitu purkaa, Murley sanoi.

Jokerit palaa kaukaloon perjantaina! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!