Ville Heinola pelasi viime yönä toisen ottelunsa AHL:ssä. Winnipeg Jetsin lupaava puolustaja avasi ottelussa pistetilinsä, kun hänen edustamansa Manitoba Moose pieksi Grand Rapids Griffinsin 7-4 lukemin.

Heinola pelasi ottelussa toisen suomalaisen, Sami Nikun pakkiparina. Kumpikin puolustajista on voittanut nuortenmaailmanmestaruuden. Niku vuonna 2016 ja Heinola vuonna 2019. Kaksikon yhteispeli oli mykistävää katsottavaa.

Komein pyöritys nähtiin toisessa erässä. Heinola, numero 44, ja Niku, numero 8, syöttelivät keskenään pitkän jakson hyökkäysalueelle. Kumpikin teki vuorotellen näyttäviä nousuja.

Vaihtoa katsellessa voi herätä epäilys, onko AHL kummallekaan huippulupaukselle sopiva paikka. Heinola on pelannut tällä kaudella jo kahdeksan NHL-ottelua tehoilla 1+4. Niku on puolestaan pelannut viimeisen kolmen kauden aikana pelannut 32 NHL-ottelua tehoin 2+3=5.