Ensimmäinen yritys pieleen, toinen osui – mediakoulutukseen kehotettu liigataustainen vahti kiskaisi häkin: ”Siitä olisi ollut hienompaa saada maali”

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

HEINOLA. Mestiksessä nähtiin lauantaina käsittämätön suoritus SaPKossa pelaavan maalivahti Oskari Salmisen kiskaistua kiekon tyhjänä möllöttäneeseen Peliittojen maaliin. Vahti kruunasi vieraiden 6-3-voiton uransa ensimmäisellä häkillä.

– Hyvältä tuntuu, vaikka tietty ei ollut hyvä peli itseltä. Tuo korjaa aika hyvin, kenties hämmentyneen oloinen vahti kertoo tuoreeltaan pelin tauottua.

Viime kaudella KooKoossa Liigan puolella ihastuttanut torjuja yritti ennen maaliaan jo osua. Veto kilpistyi Peliittojen pelaajaan, vaikka nosto lähti komeasti laakana oikeaa kohdetta kohti.

– Niin lähti. Siitä olisi ollut hienompaa saada maali. Toinen meni pakin mailan kautta.

Salmisen osumassa oli yksi käsittämätön erikoisuus. Siihen nimittäin merkattiin syöttäjäksi Kasper Piitulainen. Tällaista ei veskarien iskemissä maaleissa useinkaan näe. Näinköhän Piitulaisen oli kehotettu kaivamaan aloitus veskarille?

– Ei. Siis se tuli suoraan aloituksesta siihen. En mä ees miettinyt, että laitan maaliin, vaan purin.

Pelihuumori ja itseluottamus taitavat olla kunnossa Mestiksen kärkijoukkueessa.

– Joo, kyllä. Olen aina haaveillut, että teen maalin.

– Kerran olen ainoastaan kokeillut.

Mediakoulutukseen

Salmiselle on kuulemma sanottu aiemmin, että hänen pitäisi mennä mediakoulutukseen. Pelaaja ei ole ainakaan vielä urallaan otsikoissa loistanut. Lauantaina hän kuitenkin pärjäsi Ruudun haastattelussa hyvin ja samanlaista tekeminen oli pelin jälkeenkin, vaikka komea suoritus teki tunnelmasta häkeltyneen.

– Eka haastattelu taisi olla KeuPaa vastaan. Se ei varmaan mennyt kauhean hyvin, kun Kouvolan maalivahtikoutsi Leke (Kari Lehtonen) laittoi viestiä, että pitäisi mennä mediakoulutukseen, Salminen virnistelee.

Häkellyksensä vahti myönsi.

– Vähän ehkä, kädet tärisee.

Salmisen kirjahylly sai tietysti lisätäytettä.

– Otettiin kiekko talteen.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS